Työnhaun psykologiset ansat (toteutus etänä)

Työnhaun psykologiset ansat (toteutus etänä)

  • 19.05.2020 09:00 — 19.05.2020 11:30

Kuinka taklaan työttömän psykologiset ansat työnhaussa. Tiesitkö, että moni haastattelu loppuu kuin seinään haastattelijan korvien välissä, jos et käsittele hänen pelkojaan tai toimit väärin. Mitä tarkoittaa taktinen työnhaku konkreettisesti? Vältä miinat jo ennakolta ja osallistu tähän etävalmennukseen.

 

Webinaarissa käydään läpi seuraavanlaisia teemoja:

  • Mitä ihmisten erilaisuus tarkoittaa haastattelun kohtaamisessa?
  • Osaatko tunnistaa psykologiset ansat?
  • Osaatko poistaa pelot?
  • Miten viestit ulkonäölläsi oikein tai väärin?
  • Miten viestit työttömyydellä oikein tai väärin?
  • Miten viestit asemamuutoksesta?
  • Oletko liian hyvä meille?
  • Olemmeko liian huono sinulle?
  • Olit sitten nuori tai yli viisikymppinen, miksi iästä tulee monesti rasite, vaikka sen pitäisi olla vahvuus?

 

Valmentajana toimii Uravalmentaja Veera Udd Insinööriliitosta. Veera on pitkän linjan uravalmentaja, insinööri ja opettaja. Veeran tahtotila on henkilöiden auttaminen uran eri vaiheissa, mottona on ”yhdessä onnistutaan”.

 

Huom! Valmennus toteutetaan etänä. Ilmoittautuneille lähetetään linkki webinaariin ennen tapahtumapäivää. Etänä osallistumiseen tarvitset oman laitteen ja nettiyhteyden. Lähetämme lisätietoa ilmoittautuneille sähköpostitse lähempänä valmennusta.

 

Muistutus: Uratehtaan ulkopuolisten kouluttajien pitämiin koulutuksiin ja tapahtumiin tarvitsemme minimimäärän osallistujia täyteen viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa, jotta koulutus toteutuu. Ilmoittautumislomake pysyy auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana (silloin kun koulutus toteutuu). Muistathan myös ilmoittaa, jos et pääse osallistumaan tapahtumaan.

 

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry