Työnhaun kimurantit kysymykset

Työnhaun kimurantit kysymykset

  • 03.12.2019 13:00 — 03.12.2019 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

  • Kuinka kauan uskaltaa odottaa sitä oikeaa työpaikkaa?
  • Pitääkö minunkin myydä itseäni?
  • Onko sosiaalisessa mediassa pakko olla mukana?
  • Miksi videohaastatteluja tehdään? Eivätkö ne viitsi tavata oikeaa ihmistä?
  • Miksi rekrytoijat ovat joskus niin nuoria?

Keskustelua, pieniä harjoituksia ja kysymyksiin vastaamista. Sopii erityisesti työelämän konkareille. Mahdollisuus tuulettaa omia ajatuksia ja kuulla muiden näkemyksiä.

Valmentajana toimivalla Sari Taukojärvellä on 25 vuoden kokemus työnhakuun ja uraan liittyvästä ohjauksesta ja palvelujen tuottamisesta sekä 30 vuoden kokemus koulutus- ja opetustehtävistä. KM, Coach, AmO. Hän vastaa Tekniikan Akateemiset TEKin urapalveluista.

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

 

Ilmoittauduthan viimeistään 2.12. klo 12 mennessä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry