Työnhakuvideo Workshop

Työnhakuvideo Workshop

  • 28.11.2018 14:00 — 28.11.2018 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tule kuvaamaan ja/ tai harjoittelemaan oman työnhakuvideon tekoa yhdessä! Uratehdas tarjoaa tilan ja lisävalon kuvaamista varten. Tarkoitus on tehdä videoita ja harjoitella videon tekoa yhdessä toinen toistamme auttaen kuvaamisessa, antamalla palautetta jne. Tässä workshopissa ei ole vetäjää, vaan tarkoitus on kuvaamisen mahdollistaminen.

Hyödyt tilaisuudesta enemmän, kun sinulla on valmiiksi ajateltu hissipuhe, viesti tms., jonka aiot kuvata. Oma älykännykkä mukaan! Halutessasi voit tuoda mukanasi myös muita kuvaamiseen tarvitsemiasi tarvikkeita.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Seuraava vastaava workshop järjestetään vuoden 2019 puolella.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry