Työnhakijan soveltuvuusarvioinnit tutuksi -koulutus

Työnhakijan soveltuvuusarvioinnit tutuksi -koulutus

  • 11.09.2018 09:30 — 11.09.2018 11:30
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Workshop alkaa Uratehtaalla yhteisellä virittäytymisellä aiheeseen. Klo 10-11 katselemme luennon etäyhteyden kautta. Luennon jälkeen teemme yhteisen kiteytyksen näkemästämme ja kuulemastamme.

Luennon sisältö:
Henkilöarviointien käyttö yleistyy koko ajan. Jokainen työnhakija saattaa saada kutsun testaukseen. Tämä koulutus auttaa valmistautumaan soveltuvuusarviointiin. Luennolla osallistuja pääsee kurkistamaan psykologisten testien taustoihin ja tulkintoihin ja näin ymmärtää paremmin, mitä tietoa testeillä haetaan ja miksi. Luennon pohjalta osallistuja hahmottaa paremmin erilaiset arvioinnin tavat, mm. kykytestit, persoonallisuustestit ja ongelmanratkaisutestit. Osallistuja saa myös tiedon siitä, miten voi itse vaikuttaa testitulosten tulkintaan, etenkin, jos on testin kanssa eri mieltä.

Kouluttajana toimii UpPartners Oy:n luennoitsija (Heidi Viljamaa/Minna Kars).

Ohjelma
9.30 Osallistuja pääsee testaamaan laitteistoa
10.00 luento alkaa
11.00 luento päättyy

Huom! Halutessasi voit vaihtoehtoisesti myös katsella ja kuunnella pelkän luento-osuuden vaikka omalta kotisohvaltasi. Lue lisätietoja ja ilmoittaudu tällöin suoraan osoitteessa.

Ilmoittaudu viimeistään 3.9. mennessä.

Tämä koulutus saa Opetushallituksen opintosetelitukea, joten Uratehdas kerää rahoittajaa varten Uratehtaan Workshopiin osallistuvien nimet ja sähköpostiosoitteen, jotka TJS säilyttää koulutuksen jälkeen kirjanpitolain edellyttämä ajan.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry