Työnhakijan profiilikuva -workshop

Työnhakijan profiilikuva -workshop

  • 05.09.2018 09:00 — 05.09.2018 11:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Valokuvaaja Laura Tammisto kertoo ensin kuvien merkityksestä työnhaussa: miten kuvassa ollaan. kuva minusta vai työminusta, kuvakoot ja kuvamuodot, kuvien käyttö ja tekijänoikeudet ja visuaalisuus työnhakudokumenteissa.

Tämän jälkeen on aikaa profiilikuvien ottamiselle omakustanteisesti uratehtaalaisille neuvoteltuun hintaan 32 euroa (normaalihinta 40 euroa eli -20% uratehtaalaisille). Hinta sisältää yhden käsitellyn profiilikuvan, joka valitaan kuvauksen yhteydessä otetuista vaihtoehdoista. Kuva on esim. CV-kuvaksi ja LinkedIn-profiilikuvaksi soveltuva kasvo-/rintakuva ja kuvasuhteeltaan neliö. Kuvan saat käsiteltynä sähköpostiisi jälkilähetyksenä ja kuva on tämän jälkeen ”sinun omaisuuttasi”. Otetuista kuvavaihtoehdoista on mahdollista valita useita, jolloin lisäkuvat maksavat 15 euroa/ kpl.

Tule puhtain hiuksin ja sellaisella paidalla, jonka haluat kuvassa näkyvän.

Paikalla on myös meikkaaja, jolta on saatavilla omakustanteisesti miehen tai naisen ihon tasoitus tai naiselle vaihtoehtoisesti pikameikki. Ihon tasoitus korjaa ihon epätasaisuutta sekä parantaa ja tasoittaa ihon väriä valokuvaa varten. Hinta 15 e. Naisten pikameikki sisältää huulimeikin, kevyen silmämeikin sekä puuteroinnin. Meikkaus ei siis sisällä meikkipohjan tekemistä. Oma ripsiväri mukaan. Hinta 20 e.

Kuvauksen ja meikkauksen maksu on mahdollista myös kortilla.

Järjestimme vastaavanlaisen tapahtuman alkuvuodesta ja nyt uusimme tapahtuman ”yleisön pyynnöstä”.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry