Työnhakijan neuvotteluvalmennus -verkkovalmennus

Työnhakijan neuvotteluvalmennus -verkkovalmennus

  • 17.03.2020 09:00 — 17.03.2020 16:00

HUOM! Toteutetaan etänä. Etänä osallistumiseen tarvitset oman koneen ja nettiyhteyden. Lähetämme lisätietoa ilmoittautuneille sähköpostitse lähempänä valmennusta.

———————

Ota askel neuvottelijan polulle! Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittää neuvottelutaitojaan, menestyäkseen paremmin työuralla ja elämässä yleensäkin.

Kohtaamme eri tyyppisiä neuvottelutilanteita päivittäin. Suurin osa niistä ei vaadi meiltä juurikaan huomiota, mutta toisinaan edessämme on tilanteita – esimerkiksi työnhakuun liittyen, joiden lopputulos vaikuttaa meihin vuosikausia, kenties koko loppuelämämme ajan.

Tässä koulutuksessa käydään läpi neuvottelun peruskäsitteitä, joiden parissa myös huippuneuvottelijat toimivat omassa työssään. Askel neuvottelijan polulle otetaan ajatuksella, että ensin tulee oppia tuntemaan itsensä ja tavoitteensa. Sen jälkeen voi harjaantua analysoimaan myös muita.

Erityistapauksena tutustutaan työnhakijan neuvottelutilanteisiin ja niiden erityispiirteisiin.

Valmennuksen sisältö:

  • Mitä on neuvottelu?
  • Neuvotteluprosessi, BATNA
  • Konfliktinhallinta
  • Kulttuurin vaikutus
  • Työnhakijan neuvottelutilanteet

Valmentajana toimii Jani Huhtamella, joka on viimeisen 10 vuoden aikana kouluttanut tuhansia akavalaisia asiantuntijoita neuvottelu- ja työelämätaitojen parissa mm. Insinööriliitossa neuvottelijan ja koulutusasiamiehenä toimiessaan. Tällä hetkellä hän toimii sekä koulutus- ja konsultointiyrityksensä, että virtuaalihuvipuisto VR Heavenin toimitusjohtana Janin motto: ”Koulutan niitä asioita, joista minulla on omakohtaista kokemusta ja joista on hyötyä osallistujille.”

 

Ilmoittauduthan viimeistään 10.3. klo 12 mennessä.

Muistutus: Uratehtaan ulkopuolisten maksullisten kouluttajien pitämiin koulutuksiin ja tapahtumiin tarvitsemme minimimäärän osallistujia täyteen viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa, jotta koulutus toteutuu! Ilmoittautumislinkki pysyy auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana (silloin kun koulutus toteutuu). Muistathan myös ilmoittaa, jos et pääse osallistumaan koulutukseen, johon olet ilmoittautunut, niin annamme paikkasi seuraavalle osallistujalle.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry