Rekrytointitapahtuma: Työllistämiskoulutukset – Walk for jobs virtual

Rekrytointitapahtuma: Työllistämiskoulutukset – Walk for jobs virtual

 • 05.10.2021 08:00 — 05.10.2021 11:30
 • Etätapahtuma

Huom! Työllistämiskoulutusten Walk for jobs Virtual -tapahtuma on valitettavasti peruutettu. Ilmoitamme ilmoittautuneille asiasta erikseen. Osallistuthan sen sijaan Suorahaku, headhunting ja henkilöstövuokraus -tapahtumaamme 5.10 klo 12.30-16:

https://uratehdas.fi/tapahtumat/henkilostovuokrausyritykset-walk-for-jobs-virtual/

————————————————————

 

Walk for jobs – etätapahtumana! Pääset keskustelemaan suoraan pienryhmissä viiden koulutuksia järjestävän tahon kanssa.

Tiesitkö, että tutkimusten mukaan jo 6kk työttömyyden kohdalla saat huomattavaa etua rekrytointitilanteissa, kun voit näyttää olevasi aktiivinen ja opiskelevasi? Tule kuulemaan ja juttelemaan koulutusmahdollisuuksista sekä työllistymisestä koulutusten kautta.

Aiheena 5.10.2021 aamupäivällä klo 8.00-11.30 on TYÖLLISTÄMISKOULUTUKSET ja -PALVELUT

Ilmoittautuminen sivun alalaidan lomakkeella.

Tuomme Uratehtaan jo monena vuotena järjestämän Walk for jobsin Pyynikin urheilukentältä virtuaali- eli etätapahtumaksi. Walk for jobsissa kantava teema on toimia tapahtumana, jossa korkeakoulutetut työnhakijat ovat kohdanneet työpaikkoja ja koulutusta tarjoavat yritykset ja tahot rennossa ilmapiirissä. Tänä vuonna tapahtuma toteutetaan pilottitapahtumana etänä.

Aikataulu

 • Klo 8.00 Tervetuloa! Samalla jokaisen mukana olevan organisaation  lyhyt esittely
 • Klo 8.30-11.00 Pienryhmäkeskusteluita, joka ryhmässä 10 työnhakijaa + 1 yrityksen edustaja
  • Klo 8.30-9.00 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
  • Klo 9.00-9.30 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
  • Klo 9.30-10.00 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
  • Klo 10.00-10.30 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
  • Klo 10.30-11.00 Pienryhmäkeskustelua 25 minuuttia + 5 minuutin tauko
 • Klo 11.00-11.30 Yhteinen lopetus ja Q&A

 

Walk for Jobs Virtualin Työllistämiskoulutukset -osiossa pääset keskustelemaan juuri Sinulle sopivista osaamisesi kehittämisen mahdollisuuksista seuraavien organisaatioden edustajien kanssa:

 

Saranen Consulting

Uusi suunta urapolulle, tukea työnhakuun!  Lähes jokainen meistä on ollut tilanteessa, jossa urapolku vaihtaa suuntaa tai törmää esteeseen. Muutoksesta voi aueta seuraava urapolkusi. Ota meidät matkaoppaaksesi!

Kenelle? Sarasen työnhaun palvelut on varattu työttömille työnhakijoille ja työntekijöille, joita uhkaa irtisanominen. Mukaan voi päästä myös yritysten osaamisen uudistamisohjelmien kautta. Miksi? Työnantajat etsivät meiltä osaajia ja tuoretta tietotaitoa, hakijat taas työnhaun valmennusta ja koulutusta löytääkseen uuden työn. Palveluillamme saatamme teidät yhteen. Miten? Valmennamme työnhakijoita ja tarjoamme tilaisuuden kouluttautua aloille, joilla on kysyntää osaajista.

Tänä syksynä Saranen käynnistää ohjelmia ainakin seuraavista teemoista. Verkkokauppa, digitaalinen markkinointi, SAP, CAD, data-analytiikka, ohjelmistokehitys, pelinkehitys. Ajantasainen tarjonta löytyy kotisivulta.

BearIT

Valmennamme osaajia uusille urille, edistämme työllistymistä ja luomme kestävää kasvua IT-alalle. Oma osaamisemme on ainutlaatuinen yhdistelmä IT-alan mittavaa kokemusta sekä valmennus- ja koulutuspalveluiden vahvaa tuntemusta.

Lifeworks

Lifeworks tarjoaa digitaalista ja henkilökohtaista valmennusta työnhakijoille. Lisäksi Lifeworks julkaisee joka viikko maksutta tuoreita piilotyöpaikkavinkkejä ja järjestää työnhakuun ja urajohtamiseen liittyviä webinaareja. Lue lisää.

Tampereen korkeakouluyhteisö TUNI

 • Tree -jatkuvan oppimisen palvelut on Tampereen korkeakouluyhteisön täydennyskoulutustoimija! Me treeläiset ​palvelemme korkeakoulutettuja kaikissa tutkinnon jälkeisissä opiskelutarpeissa. Treessä opiskelu on työelämälähtöistä ja vaikuttavaa; tarjoamme koulutuksissamme sekä yksilöille että organisaatioille oikeita, käytännönläheisiä työkaluja vastata muuttuvan maailman tarpeisiin. Yhdestä osoitteesta löytyvät niin Tampereen yliopiston kuin Tampereen ammattikorkeakoulun jatkuvan oppimisen palvelut.​
 • Osaamisen päivittämistä vai uusi ura? Työnhakijoille suunnatut koulutuksemme auttavat päivittämään aiempaa osaamista tai suuntaamaan kokonaan uudelle uralle. Koulutukset ovat yleensä osallistujille maksuttomia. Lue lisää
 • Tekniikan alan opintoja maksuttomasti Fitech -tekniikan alan verkostoyliopisto tarjoaa laajan valikoiman tutkinto-opintojen opintojaksoja osallistujalle maksuttomasti. Alkeis-, keski- ja syventävän tason kursseja. Teemoina mm. ohjelmointi, digitalisaatio, 5G, pelikehitys ja tekoäly. Lue lisää

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut

Etsitkö työpaikkaa? Haaveiletko opiskelusta? Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluissa saat maksutonta opastusta työnhakuun, työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen. Tueksesi saat henkilökohtaisen OMA-valmentajan. Palveluihin kuuluvat muun muassa ammatinvalinta- ja uraohjaus, työ- ja koulutuskokeilut sekä starttiraha alkavalle yrittäjälle.

Self-Hack-valmennus antaa sinulle ajan ja paikan kirjoittaa ylös ajatuksia omasta elämästäsi ja tulevaisuudestasi. Valmennus auttaa sinua sanoittamaan omaa osaamistasi ja löytämään reitin itsesi näköiselle uralle. Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelujen Youtube-kanavalla pääset seuraamaan Kohtaamisia.live -lähetyksiä, jotka auttavat työnhakijoita ja työnantajia kohtaamaan. Lähetyksissä nostetaan esiin aloja ja työpaikkoja, jotka kaipaavat tekijöitä. Lue lisää Tampereen kaupungin verkkosivuilla.

Työnhakijoiden ilmoittautuminen: Ilmoittaudu nyt syöttämällä tietosi!

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry