Tutkimusmaailmasta yrityksiin – tutkijan vahvuudet käyttöön!

Tutkimusmaailmasta yrityksiin – tutkijan vahvuudet käyttöön!

  • 22.10.2019 09:30 — 22.10.2019 12:30
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tutkimustyö kehittää mm. ajattelun, ongelmanratkaisun ja suunnittelun taitoja. Tutkimustyössä meritoitunut työnhakija saatetaan kuitenkin yritysmaailmassa nähdä vaikeammin rekrytoitavana. Mistä tämä johtuu? Miten työllistymistä voisi itse edesauttaa? Valmennuksessa tutustutaan työnhakijoiden omiin vahvuuksiin ja autetaan sanallistamaan niitä työnhakudokumentteihin ja haastattelua varten.

Valmentaja: urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen, Loimu ry.

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 21.10. klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry