Tutkimusmaailmasta yrityksiin ja tutkijan vahvuudet käyttöön – miten vakuutat työnantajan!

Tutkimusmaailmasta yrityksiin ja tutkijan vahvuudet käyttöön – miten vakuutat työnantajan!

  • 04.11.2020 10:00 — 04.11.2020 12:00
  • Etätapahtuma

Tutkimustyö kehittää mm. ajattelun, ongelmanratkaisun ja suunnittelun taitoja. Tutkimustyössä meritoitunut työnhakija saatetaan kuitenkin yritysmaailmassa nähdä vaikeammin rekrytoitavana. Mistä tämä johtuu? Miten työllistymistä voisi itse edesauttaa? Valmennuksessa tutustutaan työnhakijoiden omiin vahvuuksiin ja autetaan sanallistamaan niitä työnhakudokumentteihin ja haastattelua varten.

Valmentajana on urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen, Loimu ry.

 

Käytämme etäosallistumiseen kahta eri järjestelmää yhtä aikaa:

  • Zoom-kokousjärjestelmää sekä
  • HowSpace-verkkokoulutusalustaa.

Molemmat toimivat verkkosivupohjalla, ja tarvitset minimissään päätelaitteen, selaimen ja toimivan nettiyhteyden osallistuaksesi. Olisi hyvä, jos sinulla on käytössäsi myös mikrofoni.

Itse koulutus toteutetaan Zoom-webinaarijärjestelmän kautta, josta kuulet äänet, pystyt keskustelemaan ja näet diat. Koulutus sisältää myös ryhmäkeskusteluita samassa kokousjärjestelmässä. Pienryhmiin jako tehdään automaattisesti. Kysymyksiä voi esittää chat:n kautta, ja pyrimme pitämään tilaisuuden mahdollisimman vuorovaikutteisena.

HowSpace-verkkokoulutusalustaa käytämme itsenäisesti tehtävien tehtäväosuuksien tekemiseen ja ryhmän yhteisesti tekemien havaintojen kirjaamiseen.

 

Toimitamme ilmoittautuneille tarkemmat osallistumisohjeet lähempänä ajankohtaa. Ilmoittautumalla tilaisuuteen annat luvan tarvittavien yhteystietojesi välittämisen valmentajalle verkkotyöskentely-yhteyksien luomiseksi.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 2.11.  klo 12 mennessä.

 

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry