Triuvare -yritysesittely – Rekrytoija tavattavissa

Triuvare -yritysesittely – Rekrytoija tavattavissa

  • 04.12.2018 15:00 — 04.12.2018 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Triuvaren henkilöstövastaava Annika Heino tulee kertomaan Triuvaren ajankohtaisista asioista, toimintatavasta, tulevista rekrytoinneista ja tuottavuusratkaisuista.

Triuvare on kolmenkymmenen hengen ICT-firma, joka tarjoaa asiakkailleen kaiken, mitä toimivaan IT-infraan tarvitaan. Triuvaren toimistot sijaitsevat Tampereella ja Vantaalla.

Yrityksen toimintaan on tullut mukaan pääomasijoittaja ja nyt käynnistetään uutta liiketoimintayksikköä tuottavuusratkaisujen puolelle. Ensimmäiset rekrytoinnit ovat jo käynnissä. Tällä hetkellä haussa on  koodarihenkinen integraatioarkkitehti sekä analytiikasta, numeroista, taloudesta ja uusista teknologioista innostunut Power BI -asiantuntija.

Lue rekrytoinneista lisää tästä

Triuvare on tuttu myös tämän syksyn Walk for Jobs -rekrytointitapahtumasta.

Lue lisää Triuvaresta tästä:

https://www.triuvare.fi/

 

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry