TreStart ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut -info

TreStart ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut -info

  • 04.06.2019 10:00 — 04.06.2019 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, 33100 Tampere

Tule kuulemaan Tampereen kaupungin työllisyyspalvelujen asiantuntijoita ja löytämään sinulle sopivia palveluja työnhakuun! Palveluja on myös muualla kuin Tampereella asuville.

Esittelyssä ovat esim. TreStart, OMA-valmentaja ja yrityskoordinaattorien palvelut.

 

TreStart on Tampereen kaupungin palvelu yrityksille ja vapaana oleville osaajille. TreStartin palveluissa työnhakijoita autetaan oman osaamisen tunnistamisessa, sanoittamisessa ja sen näkyväksi tekemisessä sekä kääntämään ajattelua työn hakemisesta osaamisen tarjoamiseen. Palveluissamme saa tietoa työllistymisen ja työllistämisen eri keinoista sekä tilaisuuksia monenlaisiin kohtaamisiin, mm. työnantajien kanssa, joilla on tekemätöntä työtä.  TreStartissa keskeistä on yhdessä tekeminen, toisilta oppiminen, verkostoituminen, uusien mahdollisuuksien luominen ja niihin tarttuminen.

TreStartin palveluja ovat esim.

  • TalentMeet – eri alojen yritykset ja osaajat kohtaavat rennolla tavalla.
  • Vainu-klinikka – puolen tunnin yksilöohjattu aikaa löytää piilotyötä ja yritysliidejä kontaktoitavaksi Vainu-ohjelman avulla.
  • Haastepaja – Ideoidaan pajatyöskentelyn keinoin yrityksille ratkaisuja liiketoiminnan haasteisiin yhteistyön ja uuden työn synnyttämiseksi.
  • TalentShare – Osaaja tai yrityksen edustaja jakaa omaa osaamistaan ja kokemustaan. Tavoitteena on oppia yhdessä toinen toiseltamme ja jatkojalostaa ajatuksia.
  • TalentCafe – Vapaamuotoinen keskusteluhetki maanantaisin kahvikupposen äärellä. Osaajat voivat verkostoitua, vaihtaa ajatuksia ja saada uusia ideoita työnhakuun.
  • TalentSoffa – Keskusteluhetki yrityksen ja aiheesta kiinnostuneiden osaajien kesken.

Lue lisää TreStartin sivuilta ja tapahtumakalenterista.

Lue lisää Tampereen kaupungin työllisyyspalveluista kaupungin sivuilta.

 

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä tapahtuman toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 3.6. klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

 

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry