Trello-työkalu työnhaun apuna

Trello-työkalu työnhaun apuna

  • 10.10.2018 14:00 — 10.10.2018 15:00
  • Otavalankatu 9A, 33100 Tampere

Trello on helppokäyttöinen, visuaalinen ja maksuton työkalu projektihallintaan, esim. työnhakuun. Trellossa näet yhdellä silmäyksellä mitä tehtäviä sinulla on kesken ja mitä on tulossa. Harri Rantala esittelee Trelloa oman kokemuksensa perusteella. Harri näyttää miten Trello otetaan käyttöön ja kuinka työnhaku käsitellään Trellossa.

Tämä tapahtuma on osio 2/3 iltapäivän kolmen tunnin mittaisesta kokonaisuudesta. Yksi ilmoittautuminen johonkin osioista riittää.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry