Treenaa rekrytapahtumiin -koulutus PERUTTU

Treenaa rekrytapahtumiin -koulutus PERUTTU

  • 29.08.2018 12:00 — 29.08.2018 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tule treenaamaan itsesi Walk for Jobs -kuntoon. Harjoitellaan yhdessä rekrytapahtuman tärkeimpään osuuteen eli miten esittelet ja kerrot itsestäsi työnantajille ja rekrytoijille. Tässä positiivisessa ja rennossa valmennuksessa löydät oman tapasi sanoittaa osaamisesi ja kertoa innostuneesti uratoiveistasi. Valmennukseen kuuluu myös ennakkotehtävä, joka auttaa sinut aiheeseen. Nämä treenit sopivat erinomaisesti myös muihin rekrytapahtumiin tai -messuihin valmistautumiseen ja voit hyödyntää oppeja työpaikkahaastattelussasi. Tervetuloa mukaan!

 

Kouluttajana on Merja Uschanoff (KTM, Coach PCC), Aurinkoinen Polku. Merja on työskennellyt 20v HR:ssä esimies- ja projektinjohtotehtävissä ja nykyään toimii coachina, sparraten ihmisiä erityisesti työnhaun eri vaiheissa sekä työelämän haasteellisissa tilanteissa. Merjan intohimona on tukea ihmisiä muutoksissa ja rohkaista heitä uskomaan itseensä ja unelmiinsa.

 

Ilmoittaudu viimeistään 22.8. klo 12 mennessä.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry