Toimivuutta työnhakuun – kuinka jaksan työnhakuprosessissa

Toimivuutta työnhakuun – kuinka jaksan työnhakuprosessissa

  • 09.04.2021 09:00 — 09.04.2021 13:00
  • Etätapahtuma

Koulutus antaa sinulle käytännönläheisiä työkaluja siihen, kuinka haet töitä tehokkaasti ja itselle sopivalla tavalla sekä samalla pidät itsesi työkykyisenä ja myös henkisesti hyvässä kunnossa. Tällöin olet vetovoimainen myös tulevan työnantajan silmissä.

Osallistumalla tähän vuorovaikutukselliseen koulutukseen saat eväitä siihen, kuinka voit säilyttää hyvän itsetunnon, kehittyä työnhakijana, olla aloitteellinen, oppia erottamaan työn ja vapaa-ajan ja muistamaan myös palautumisen, mikä on jaksamisen kannalta todella tärkeää. Luvassa on sekä yksilöllisiä että vuorovaikutteisia tehtäviä, kokemusten jakoa ja uuden oppimista rennossa ilmapiirissä.

Aiheina ovat mm.:

  • Itsensä pienentämisen ongelma, itsetunto, identiteetti
  • Työnhausta mielekästä rutiinia
  • Ryhtymisen vaikeus ja sen selättäminen
  • Palautuminen osana toimivaa työnhakua

 

Harri A. Virtanen on hyvinvointialan ammattilainen, insinööri, kitaristi-laulaja ja vertaisohjaaja. Harri on kouluttanut ja valmentanut yksilöitä ja erilaisia organisaatioita ja elää todeksi opettamiaan keinoja. Koulutuksessa Harri aikoo kertoa myös omia kokemuksia pitkästä työttömyydestä, erilaisista vaiheista mutkikkaalla ja mielenkiintoisella työpolulla sekä onnistumisistaan ja oivalluksistaan.

 

 

 

 

Tapahtuman aikana pidetään lounastauko.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään to 1.4. klo 12.00. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

 

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, toimivan nettiyhteyden, mikrofonin ja mielellään myös kameran. Ilmoittautuneet saavat Zoom-osallistumislinkin sähköpostiinsa lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

 

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry