Tietoisku työmarkkinoilla menestymiseen uudella vuosikymmenellä

Tietoisku työmarkkinoilla menestymiseen uudella vuosikymmenellä

  • 29.01.2020 13:00 — 29.01.2020 14:30
  • Otavalankatu 9A, Tampere

Tule kuulemaan ja keskustelemaan Talent Centerin rekrytoijien kanssa mm. seuraavista aiheista:

  • Kilpailu työpaikoista on koventunut ja monet työpaikat täytetään hiljaisena hakuna. Miten tulet huomioiduksi?
  • Oman osaamisen ja asenteen esiintuominen työnhaussa oikeassa kulmassa
  • Joskus pienet yksityiskohdat ratkaisevat työhakemusten hylkäämisessä tai jatkoon valinnassa. Miten vältän sudenkuopat?
  • Robo Coast Rekry uramahdolliuus insinööreille ja diplomi-insinööreille
  • Talent Centerin tarjonta korkeakoulutetuille työnhakijoille

Talent Center Oy:stä ovat paikalla Petri Heinola ja Päivi Pekkarinen.

 

Ilmoittauduthan viimeistään 27.1. klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

 

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry