Tehokkaan työnhakusuunnitelman ABC (etänä)

Tehokkaan työnhakusuunnitelman ABC (etänä)

  • 23.09.2020 13:00 — 23.09.2020 14:30
  • Etätapahtuma

Millainen on sinun työnhakustrategiasi? Itselle sopivan työnhakusuunnitelman huolellinen laatiminen on tuloksellisen työnhaun pohja ja siten yksi tärkeimmistä asioista työnhaussa. Suunnitelman noudattaminen auttaa sinua löytämään työn, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja jossa viihdyt. Tule mukaan kuuntelemaan mitä elementtejä tehokas työnhakusuunnitelma sisältää ja pohtimaan mitä se juuri sinun työnhakusi kohdalla voisi tarkoittaa!

Tässä webinaarissa saat eväitä tehokkaan työnhakusuunnitelman laatimiseksi. Webinaarin tavoitteena on herättää ajatuksia omaan työnhakustrategiaan liittyen ja antaa konkreettisia vinkkejä suunnitelman toteuttamisen tueksi.

Webinaarissa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

  • tavoitteen kirkastaminen
  • työnhaun kohdentaminen
  • työnhaun eri kanavat, mm. piilotyönhaku

Kouluttajana toimii Tekniikan akateemiset TEK:n uravalmentaja Minna Järvi. Hänellä on vahva kokemus ura- ja työnhakuvalmennuksesta.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ma 21.9. klo 12 mennessä.

Tapahtuma toteutetaan etänä. Osallistuaksesi tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry