Tee vaikutus videotyöhakemuksella ja erottaudu eduksesi!

Tee vaikutus videotyöhakemuksella ja erottaudu eduksesi!

  • 12.10.2021 09:00 — 12.10.2021 12:00
  • Etätapahtuma

Tee vaikutus videotyöhakemuksella!  Erottaudu eduksesi! Videohakemukset yleistyvät kovaa vauhtia!

Oletko lähettänyt työhakemuksia laihoin tuloksin? Kirjoitettu työhakemus hukkuu helposti massaan. Mitä jos antaisit hakemuksesi kasvotuksin, videoituna? Videolla voit herättää rekrytoijan kiinnostuksen, luoda myönteisen ensivaikutelman ja tehdä itsesi tutuksi. Videotyöhakemuksen tekeminen on myös oivallista harjoitusta etähaastattelua varten.

Tältä kurssilla saat eväitä siihen, miten:

– esiinnyt luontevasti kameran edessä

– olet vakuuttava asiantuntija rekrytoijan ruudulla

– tiivistät hakemuksesi napakaksi videoksi

 

 

Kurssi sisältää tietoa, keskustelua ja harjoituksia. Kouluttajana toimii puhevalmentaja Risto Härkönen Puheosuuskunta Vokomotiivista. Riston erityisosaamista ovat mm. puheilmaisu, äänenkäyttö, tarinankerronta ja esiintymisjännityksen hallinta.

Tervetuloa oppimaan ja kehittymään!

Ilmoittautuminen auki, ilmoittauduthan viimeistään pe 8.10. klo 12:00 mennessä!

Mikäli ilmoittautumislomake on avoinna ilmoittautumisajan jälkeen, on tapahtumassa tilaa vielä. Hyppää mukaan tapahtumaan!

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry