Tarinallisuus työnhaun tukena -työpaja

Tarinallisuus työnhaun tukena -työpaja

  • 12.02.2020 13:00 — 12.02.2020 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tapahtuma on täynnä ja siten ilmoittautuminen on päättynyt.

—————————————————-

Työnhakijan mielessä pyörivät monet kiperät kysymykset. Miten saan työnantajan kiinnostumaan minusta? Miten tiivistän kaiken osaamiseni ja kokemukseni lyhyeen hakemukseen? CV:ni on pitkä ja sekava, mikä neuvoksi? Mitä sinne someen pitäisi itsestä viestiä? Ja miten kummassa vastaan kysymykseen: ”Kerro itsestäsi?”

Tarinallistaminen auttaa selättämään itsestä kertomisen pulmat, ja sen voikin sanoa olevan yksi nykypäivän työnhaun keskeisimpiä taitoja. Tässä työpajassa perehdymme tarinallisuuden merkitykseen ja käyttömahdollisuuksiin työnhaussa. Teemme harjoituksia, joiden avulla kirkastat ymmärrystä oman tarinasi kertomisen ja varioinnin mahdollisuuksista. Nämä taidot kantavat!

 

Työpajan ohjaa Anne Mölsä, Uratehtaan uusi työnhakuvalmentaja. Anne on taustaltaan toimittaja ja kirjoittamisen opettaja – tarinoiden ammattilainen, jolla on taito auttaa muita terävöittämään viestejään ja huomaamaan mielenkiintoinen.

 

Ilmoittauduthan viimeistään ti 11.2. klo 12 mennessä.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry