TAMKin täydennyskoulutus Teollisuustalous digitalisoituvassa maailmassa (30 op) -info

TAMKin täydennyskoulutus Teollisuustalous digitalisoituvassa maailmassa (30 op) -info

  • 10.04.2019 10:00 — 10.04.2019 11:30
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tule Uratehtaalle kuulemaan lisätietoa keväällä 2019 alkavasta ”Teollisuustalous digitalisoituvassa maailmassa” johtamisen, kaupan ja talouden alaan kuuluvasta koulutuksesta. Digitalisaatio on muuttanut teollisuuden toimintamalleja radikaalisti ja luonut tarpeen uudenlaisille osaajille. Ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille suunnatut opinnot vastaavat tähän tarpeeseen tarjoamalla mahdollisuuden päivittää teknis-taloudelliset tietosi ja taitosi tähän päivään.

Tilaisuudessa koulutusohjelmasta on kertomassa sen vastuuopettaja Petri Pohjola TAMKista. Tilaisuuden aluksi Petri kertoo lyhyesti ohjelmasta ja loppuaika on varattu kysymyksille ja keskustelulle.

Koulutus on ensisijaisesti suunnattu erityisesti sinulle, joka tarvitset teknis- taloudellisen osaamisesi päivittämistä varmistaaksesi asemasi muuttuvilla työmarkkinoilla. Koulutus soveltuu erittäin hyvin esimerkiksi tekniikan alan korkea- koulutetuille ja/tai teollisuuden alalla teknis-kaupallisissa tehtävissä  työskennelleille, tai sellaisiin työtehtäviin pyrkiville.

 

Koulutuksen sisältö:

  • Moduuli 1: Innovaatiosta liiketoiminnaksi – Teknologiayrityksen käynnistäminen ja liiketoimintaosaaminen sekä Idea Acceleration and Commercialization
  • Moduuli 2: Teollisen liiketoimintaverkoston hallinta – Tekninen osto ja myynti sekä Industrial Logistic Processes
  • Moduuli 3: INTELLIGENT PROCESSES Intelligent processes – Teollisuuden tietojärjestelmät ja toiminnan ohjaus sekä Quality Management in Technology Companies

 

Koulutuksen toteutus on  verkkopainotteinen. Koulutus on osallistujalleen maksuton ja opinnot ovat lähtökohtaisesti sivutoimisia ja opiskeltavissa myös työn ohessa. Koulutuksen järjestää Tampereen ammattikorkeakoulu ja sen rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Koulutusaika on 15.08.2019–31.05.2020. Lähipäivät: 18.–19.9.2019, 12.–13.11.2019, 11.–12.2.2020 ja 23.4.2020. Koulutuspaikka on TAMK, Kuntokatu 3, 33520 TAMPERE.

 

Lisätietoa koulutusohjelmasta löydät täältä tai ottamalla yhteyttä Kristiinaan: Kristiina Lilja, kristiina.lilja@tuni.fi, p. 050 373 2966.

 

Ilmoittauduthan Uratehtaan koulutusinfo-tapahtumaan 9.4. klo 12 mennessä.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry