Tähtäimessä työpaikkahaastattelu – työn loppumisesta uuden työn alkamiseen

Tähtäimessä työpaikkahaastattelu – työn loppumisesta uuden työn alkamiseen

  • 29.10.2019 09:00 — 29.10.2019 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tule kuulemaan kokeneen headhunterin ja uravalmentajan Jani Kallion vinkit onnistuneeseen työnhakuun! Tiiviin valmennuskokonaisuuden aikana käymme vaihe vaiheelta läpi onnistumisen avaimet edellisen työn loppumisesta aina uuden työn aloittamiseen asti. Jani koeponnisti itse omat oppinsa parisen vuotta sitten ja kertoo myös omista kokemuksistaan työnhakijana.

 

Valmennuksen teemoja:

  • Onnistuneen työnhakuprosessin vaiheet ja niihin valmistautuminen
  • Oman urapolun vaihtoehtojen määrittely
  • Oman osaamisen tuotteistaminen ja markkinointi
  • Tavoitteiden määrittäminen ja saavuttaminen
  • Miten maksimoit mahdollisuutesi löytää työpaikka

 

Valmentajana on rekrytoinnin ja suorahaun toimialajohtaja Jani Kallio, Henkilöstötalo Voima. Janilla on lähes 20 vuoden kokemus rekrytoinnin ja suorahaun ammattilaisena. Käy tutustumassa Janiin LinkedInissa.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ti 22.10 klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Tilaisuus on aktiivimallikelpoinen.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry