Soveltuvuus- ja henkilöarviointi rekrytoinnissa

Soveltuvuus- ja henkilöarviointi rekrytoinnissa

  • 29.09.2020 09:00 — 29.09.2020 12:00
  • Etätapahtuma

Päivän teemoja ovat:

  • Millainen ja kuinka merkittävä osa soveltuvuusarvioinnilla on rekrytointiprosessissa?
  • Miksi soveltuvuusarviointeja teetetään ja mitä niillä haetaan?
  • Millaisia testejä soveltuvuusarvioinnissa voidaan teettää?
  • Miten voin valmistautua soveltuvuusarviointiin?
  • Mitkä ovat oikeuteni soveltuvuusarviointitilanteessa?

 

Valmennuspäivään liittyy soveltuvuusarviointitesteihin liittyvä ennakkotehtävä, jonka saat sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen (ja kun ilmoittaudut viimeistään 28.9. klo 12).

Päivän vetäjänä on työ- ja organisaatiopsykologi, henkilöstökonsultti Marianne Vendell Eezy Spirit Oy:stä. Mariannella on vankka kokemus soveltuvuus- ja henkilöarvioinneista sekä rekrytoinneista. Rekrytointiin liittyvien tehtäviensä lisäksi Marianne kouluttaa ja konsultoi yritysasiakkaita.

 

Ilmoittauduthan viimeistään 22.9. klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

 

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry