Sosiaalinen media työnhaun apuna – oma osaaminen näkyviin somessa

Sosiaalinen media työnhaun apuna – oma osaaminen näkyviin somessa

  • 25.08.2021 12:00 — 25.08.2021 15:00
  • Etätapahtuma

Keskiviikkona 25.8. 2021 klo 12-15
Sosiaalinen media työnhaun apuna – oma osaaminen näkyviin somessa 
Verkkokoulutus, etätapahtuma

Valmentajana toimii viestintäkouluttaja Pauliina Mäkelä, Kinda Oy. Hän on erikoistunut sosiaalisen median, viestinnän ja osaamisen hallinnan alueilla. Pauliina on kouluttanut ja konsultoinut Kinda Oy:n kautta yli 11 vuotta ympäri Suomen. Lisää tietoa löytyy verkkosivulta https://kinda.fi/pauliina/.

Koulutuksessa käydään läpi, miten saadaan oma osaaminen näkyviin ja löydettäväksi sosiaalisessa mediassa ja miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää työnhaun apuna. Koulutuksessa keskitytään lähinnä LinkedInin hyödyntämiseen sekä käydään läpi useita erilaisia vaihtoehtoja tuoda oma osaaminen esiin verkossa ja sosiaalisessa mediassa.

 

Koulutuksen aikana voi luoda itsellensä suunnitelman, miten hyödyntää sosiaalista mediaa työnhaussa vastaamalla seuraaviin kysymyksiin:

– mistä asioista viestin?
– kenelle viestin?
– mikä on tärkein tavoitteeni hyödyntäessäni somea työnhaussa?
– mitkä somekanavat minulla on käytössä?
– miten asiantuntijaroolini näkyy somessa?
– miten somen käyttö on osa arkeani?
– ovatko somen erilaiset käyttötavat minulle tuttuja?
– millaisia some-oppimisen askeleita otan tästä eteenpäin?

Koulutuksen aikana käydään yhdessä aktiivista avointa keskustelua koulutusteemoista ja saadaan vastauksia koulutuksen aiheista nouseviin kysymyksiin.

Ilmoittauduthan tapahtumaan viimeistään  18.8. mennessä! Nähdään!

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry