Soluta Henkilöstöratkaisut -yritysesittely – Rekrytoija tavattavissa

Soluta Henkilöstöratkaisut -yritysesittely – Rekrytoija tavattavissa

  • 04.12.2018 13:00 — 04.12.2018 14:30
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Solutan aluejohtaja Raija Vilponen esittelee Solutaa yrityksenä sekä kertoo Solutan suorarekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen toimintamallista.

Soluta Henkilöstöratkaisut Oy on rekrytointiprosessien ja -palvelujen kokenut asiantuntijayritys, jolla on asiakkaita niin Tampereella kuin muuallakin Pirkanmaalla. Soluta tarjoaa asiakkailleen työnhakijoiden osaamista yritysasiakkaiden ja yhteistyökumppaniensa verkostossa. Soluta välittää yrityksiin rekrytointien lisäksi myös vuokratyöntekijöitä. Solutan tavoitteena on yhdistää työnhakija- ja yritysasiakkaiden intressit, tavoitteet sekä tarpeet. Työnhakijoihin tutustutaan mielellään henkilökohtaisesti ja heitä halutaan auttaa eteenpäin heidän urallaan.

Solutalla Pirkanmaalla tällä hetkellä julkisesti haussa olevia työpaikkoja mm. työnjohtaja, kirjanpitäjä, palkkahallinnon asiantuntija, palkanlaskija ja palvelupäällikkö.

Soluta on tuttu myös tämän syksyn Walk for Jobs -rekrytointitapahtumasta.

Lue lisää Solutasta:

https://www.soluta.fi/etusivu

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry