Social Selling työnhaussa

Social Selling työnhaussa

  • 27.11.2020 10:00 — 27.11.2020 11:30
  • Etätapahtuma

Katso tästä valmentajamme Liisan lyhyt video valmennuksesta.

Social selling on suoraan suomennettuna sosiaalista myyntiä somessa. Sinä itse vaikutat omaan näkyvyyteesi omalla aktiivisuudellasi! Taitavasti tehtynä Social Selling on tiedon jakamista, aktiivista keskustelua ja taidoistasi kertomista. Ostokäyttäytymisemme on muuttunut verkkokauppojen myötä ja tiedonhakumme tapahtuu Googlessa kirjastojen sijaan. Työnhaku on myös muuttunut: iso osa työllistymisestä alkaa digitaalisesti verkossa ja somessa. Somessa mahdollistat näkyvyytesi työmarkkinoilla tekemällä hienovaraista ja oikea-aikaista Social Sellingiä osaamisestasi.

Sinä työnhakijana myyt omaa asiantuntemustasi. Webinaarissa kuulet parhaat vinkit kuinka aloitat oman henkilöbrändäyksesi sekä esittelet taitojasi ja kokemustasi hienovaraisesti, ei tyrkyttäen. Millaisilla some-sisällöillä sinä voit kiinnittää huomiota osaamiseesi? Millaiset ovat tavoitteesi ja kuinka niitä voi mitata somessa? Webinaarista saat esimerkkejä ja konkreettisen työkalun Social Sellingin mittaamiseen. Nykypäivänä digitaalisessa maailmassa voittavat ne, jotka osaavat kommunikoida osaamisestaan verkossa.

Kouluttajana toimii Liisa Siitonen. Liisa toimii konsulttina ja kouluttajana Xennek Oy:ssä. Liisa auttaa asiakkaitaan menestymään sosiaalisessa mediassa ja digitaalisessa markkinointiviestinnässä. Kouluttajana Liisa on toiminut 9 vuoden ajan ja työkokemusta markkinointiviestinnästä hän on kartuttanut digimedia- ja mainostoimistoista sekä mediataloista.

 

 

Tapahtuma järjestetään etänä. Webinaari koostuu tunnin alustuksesta ja puolen tunnin kysely- ja keskusteluosiosta. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Valmennuksen toteutumiseksi tarvitsemme määräaikaan mennessä minimissään tietyn määrän osallistujia, joten ilmoittauduthan viimeistään 20.11. klo 12. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä myös em. ajan jälkeen.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry