Selkeyttä elämään ja työnhakuun Passion testin avulla

Selkeyttä elämään ja työnhakuun Passion testin avulla

  • 05.02.2019 12:00 — 05.02.2019 15:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Oletko pysähtynyt miettimään mitkä asiat tekevät elämästäsi merkityksellisen? Mikä saa sinut innostumaan? Millaista työtä haluaisit tehdä?

Passion test on amerikkalaisten Janet Bray Attwoodin ja Chris Attwoodin kehittämä tehokas ja yksinkertainen työkalu, joka auttaa sinua kirkastamaan itsellesi, millaista elämää haluaisit elää. Kun ymmärrät mitä tavoittelet, voit tehdä arkipäiväiset päätöksesi ja valintasi sen mukaisesti ja suunnata esimerkiksi työnhakuasi juuri itsellesi oikeaan suuntaan.

Passion test -työpajassa selkeytät itsellesi mikä on sinulle kaikista tärkeintä ja opit hyödyntämään tätä ymmärrystä arjessasi. Saatat löytää myös jotain sellaista, jonka olemassaolosta et ollut vielä tietoinen – joko työpajan aikana tai sen jälkeen. Näin voit muodostaa kuvan esimerkiksi ihanteellisesta työpaikasta ja aloittaa matkasi sitä kohti.

Passion test -työpajakoulutuksen vetää sertifioitu Passion test -valmentaja Katri Koli. Katri on yli 15 vuotta IT-alalla työskennellyt DI ja toinen valmennus- ja konsulttiyhtiö Via Nova Partnersin perustajista. Katrin työuraan on mahtunut monenlaisia käänteitä, ja myös Passion testin tuomat oivallukset ovat vaikuttaneet hänen valintoihinsa. Valmennuksen aikana kuulet lisää myös tästä.

 

 

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry