Saranen Consulting info: Digital Excellence Academy -rekrykoulutus yhdessä Googlen kanssa (toteutetaan etänä)

Saranen Consulting info: Digital Excellence Academy -rekrykoulutus yhdessä Googlen kanssa (toteutetaan etänä)

  • 18.03.2020 13:00 — 18.03.2020 14:30

Huom! Tapahtuma toteutetaan etänä. Etänä osallistumiseen tarvitset oman koneen ja nettiyhteyden. Lähetämme lisätietoa ilmoittautuneille sähköpostitse lähempänä valmennusta.

—–

Kiinnostaako ura digimarkkinoinnin, myynnin tai verkkokaupan parissa?

Saranen Consultingin ja Googlen järjestämä Digital Excellence Academy -rekrykoulutus tarjoaa asiantuntijakoulutusta digitaalisesta markkinoinnista ja digiajan myynnistä sekä käytännön työskentelyä alan yrityksessä oikeissa projektitehtävissä. Ohjelma soveltuu sekä uran alkuvaiheessa oleville että kokeneemmille osaajille. Ohjelman tavoitteena on työllistyä yhteen useista mukana olevista yrityksistä Tampereen alueelle. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Saranen Consultingin, Pirkanmaan TE-palveluiden, ELY-keskuksen ja Googlen kanssa.

Tampereen ohjelman haku on auennut viikolla 10 ja hakemuksia käydään läpi jo haun aikana. Osallistumalla tähän infoon saat lisätietoja ohjelmasta, koulutussisällöistä, mukana olevista yrityksistä ja hakemisesta.

Lisätietoa saatavilla myös ohjelman verkkosivustolta: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digital-excellence-academy

Saraselta ohjelmaa esittelee on Jaakko Kilpeläinen.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ti 17.3. klo 24 mennessä.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry