Resilienssi – Miten selviytyä työnhaun vastoinkäymisistä ja vaikeista tilanteista voittajana?

Resilienssi – Miten selviytyä työnhaun vastoinkäymisistä ja vaikeista tilanteista voittajana?

  • 01.10.2019 09:30 — 01.10.2019 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tapahtuma on herättänyt erittäin suurta kiinnostusta ja se on nyt täysi. Tapahtumaan ei voi enää ilmoittautua.

—————————————————

Resilienssi voidaan määritellä kykynä selviytyä vastoinkäymisistä ja vaikeista tilanteista ja mennä eteenpäin. Miten resilienssi vaihtelee eri ihmisten välillä ja mitä hyötyä siitä on? Mutta mitä se nyt sitten oikein tarkalleen ottaen on? Tule pohtimaan ja keskustelemaan resilienssistä ja miten voit lisätä sitä ja hyödyntää sitä työnhaun väistämättömiä vastoinkäymisiä, pettymyksiä ja vaikeita tilanteita kohdatessasi.

 

Tilaisuuden aiheita ovat mm.:

  • Resilienssisi itsearviointi
  • Mitä resilienssi on?
  • Millaisissa tilanteissa resilienssistä on hyötyä?
  • Stressin sietokyvyn kasvattaminen
  • Resilienssi lisää hyvinvointia – yleinen hyvinvointi mahdollistaa resilienssin

 

Kouluttajana toimii Heltin (https://heltti.fi/) työterveyspsykologi Johanna Ojala-Oksala (PsL, organisaatiopsykologian erikoispsykologi, työnohjaaja STOry, työyhteisösovittelija, musiikkipedagogi AMK, kriisi- ja traumapsykologian asiantuntija). Perinteisen yksilövastaanottotyön lisäksi Ojala-Oksala tekee tiivistä yhteistyötä yritysten HR:n, esimiesten ja johdon kanssa, valmentaa työyhteisöjä ja ryhmiä mm. itsensä johtamiseen, palautumiseen ja nukkumiseen liittyvissä teemoissa. Työnohjausta Johanna tekee sekä yksilöiden että ryhmien kanssa.

 

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 24.9. klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

 

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry