Reiss Motivation Profile -kartoitus ja yksilöllinen valmennuskeskustelu

Reiss Motivation Profile -kartoitus ja yksilöllinen valmennuskeskustelu

  • 30.10.2020 — 31.10.2020

Ilmoittautuminen on tällä erää tauolla suuren ilmoittautuneiden määrän vuoksi.

——————————————–

Tiedätkö mikä sinua motivoi? Miten toimimalla koet olosi hyväksi ja onnelliseksi? Tunnistatko mistä saat energiaa ja mikä vie sinulta energiaa? Onko esim. monien ihmisten tapaaminen päivittäin sinulle rasite vai upeaa? Rasitutko vai voimaannutko päätösten tekemisestä?

Meidän kaikkien toimintaa ja tavoitteita osaltaan ohjaavat tiedostetut ja ei-tiedostetut motiivit ja persoonallisuudenpiirteet. Voimme paremmin ja toimimme paremmin oikeanlaisessa ympäristössä ja oikeanlaisten haasteiden parissa. Moni uratehtaalainen miettiikin, että mikä se olisi se ”oma juttu”, johon seuraavaksi suunnata omat voimavarat ja mitä kohti lähteä tai mitä ei ainakaan halua kokea tai tehdä tulevaisuudessa.

Tähän liittyen Uratehtaalla on käytössä Reiss Motivation Profile -kartoitus (RMP). Lue lisää RMP:stä

Voit hyödyntää kartoitusta ja videon välityksellä siihen liittyvää yksilöllistä valmennuskeskustelua esimerkiksi seuraavan ura-askeleesi suunnitteluun, tulevan toivetyönkuvasi muotoiluun, omien voimavarojen ja kuormitustekijöiden selkeyttämiseen, vahvuuksiesi selvittämiseen tai vaikkapa ihan itsetuntemuksen syventämiseen.

Ilmoita kiinnostuksesi asiaan oheisen ilmoittautumislinkin kautta. Perustelethan ilmoittautumisen yhteydessä, miksi olet tästä kiinnostunut ja missä asiassa voisit tätä mahdollisesti hyödyntää työllistymiseesi liittyen. Olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä yksityiskohtien ja aikataulujen sopimiseksi.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry