Reiss Motivation Profile -kartoitus ja yksilöllinen valmennuskeskustelu

Reiss Motivation Profile -kartoitus ja yksilöllinen valmennuskeskustelu

  • 01.06.2020 — 19.06.2020

Meidän kaikkien toimintaa ja tavoitteita osaltaan ohjaavat tiedostetut ja ei-tiedostetut motiivit ja persoonallisuudenpiirteet. Voimme paremmin ja toimimme paremmin oikeanlaisessa ympäristössä ja oikeanlaisten haasteiden parissa. Moni uratehtaalainen miettiikin, että mikä se olisi se ”oma juttu”, johon seuraavaksi suunnata omat voimavarat ja mitä kohti lähteä tai mitä ei ainakaan halua kokea tai tehdä tulevaisuudessa.

Tähän liittyen olemme juuri ottaneet Uratehtaalla käyttöön Reiss Motivation Profile -kartoituksen (RMP). Lue lisää RMP:stä

Nyt huhti-toukokuun aikana on muutamalle nopeimmalle ja tarpeensa parhaiten perustelevalle tarjolla Reiss Motivation Profile -kartoitus ja videon välityksellä siihen liittyvä yksilöllinen valmennuskeskustelu Tiinan tai Jaanan kanssa. Voit hyödyntää profiilia ja valmennusta esimerkiksi seuraavan ura-askeleesi suunnitteluun, tulevan toivetyönkuvasi muotoiluun, omien voimavarojen ja kuormitustekijöiden selkeyttämiseen tai vaikkapa ihan itsetuntemuksen syventämiseen.”

Ilmoita kiinnostuksesi asiaan oheisen ilmoittautumislinkin kautta. Perustelethan ilmoittautumisen yhteydessä, miksi olet tästä kiinnostunut ja missä asiassa voisit tätä mahdollisesti hyödyntää työllistymiseesi liittyen. Olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä yksityiskohtien ja aikataulujen sopimiseksi.

Ilmoittaudu

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin kuusi kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry