Rakenna oma pitch talk!

Rakenna oma pitch talk!

  • 12.12.2018 10:00 — 12.12.2018 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tiedätkö, mitä osaat ja mitä haluat tehdä? Osaatko kertoa sen lyhyesti ja ytimekkäästi vaikkapa työhaastattelussa? Vai kaipaisitko napakkaa esittelytekstiä itsestäsi tavatessasi uusia ihmisiä?

Tervetuloa työpajaan, jossa pääset sanoittamaan osaamistasi ja vahvuuksiasi, ja muotoilemaan itsellesi henkilökohtaisen pitch talkin.

Valmennuksen teemoina on:

Mikä on pitch talk ja missä sitä voi käyttää
Oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen
Oman myyvän esittelypuheen kirjoittaminen ja esittäminen

 

Valmentajana toimii Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n osaamispalveluiden asiantuntija, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara

 

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry