Projektien johtaminen 2/2

Projektien johtaminen 2/2

 • 24.11.2020 09:00 — 24.11.2020 12:00
 • Etätapahtuma

Projektien johtamisen etäkoulutus valmentaa osallistujaa ymmärtämään projektien johtamisen kokonaisuutta.

Koulutuksessa tutustutaan:

 • projektien johtajan vastuuseen ihmisten johtajana sekä pohditaan sen mahdollisuuksia ja haasteita,
 • projektien liiketoimintaympäristöihin,
 • asiakkaan ja toimittajan eroihin sekä
 • projektien toimittamisen prosessiin ja siinä käytettyihin metodeihin ja työkaluihin.

 

Koulutus toteutetaan kahtena verkkoluentona (17.11. klo 9-12 ja 24.11. klo 9-12), joiden välillä on itsenäisesti toteutettava välitehtävä. Tämä edellyttää omatoimista materiaaliin tutustumista.

Valmennuksen sisältö:

 • Projektien perusteet
 • Projektien johtamisen inhimilliset taidot (muutosjohtaminen, kansainvälisyys, tunneälykkyys)
 • Projektien organisaatiot
 • Projektien osallistujat (sidosryhmät, projektin roolit)
 • Projektien elinkaaret (Stage-Gate -malli, Virstanpylväät, Work Breakdown Structure)
 • Projektointimallit (Vesiputous, Agile)
 • Projektien liiketoiminta (roolit myyntiputkessa, rahoitusmallit, markkinointi, ratkaisumyynti)
 • Projektien toimittaminen (projektin suunnittelusta projektin sulkemiseen)

 

Kouluttajana toimiva Niko Saarinen, BlackMoon Oy, kehittää työkseen liiketoimintaa henkilöstöä valmentamalla.  Niko valmentaa ja kouluttaa niin yrityksiä kuin yksittäisiä henkilöitä. Nikolla on pitkä kokemus teollisuuden projektitoiminnasta, niin teknisistä projekteista kuin projektiorganisaatioista. Henkilökohtaisesti Niko on tehnyt lähivuosina elämäntapamuutosprojektin sekä aloittanut yrittäjänä toimimisen. Niko on koulutukseltaan Projektien hallinnan maisteri, sähköinsinööri, ammattiaineiden opettaja ja personal trainer.

 

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Valmennuksen kahteen osaan ilmoittaudutaan 17.11. tapahtuman ilmoittautumislomakkeella.  Valmennuksen toteutumiseksi tarvitsemme määräaikaan mennessä minimissään tietyn määrän osallistujia, joten ilmoittauduthan viimeistään 10.11. klo 12. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä myös em. ajan jälkeen.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry