Piilotyöpaikat esiin!

Piilotyöpaikat esiin!

  • 09.11.2021 09:00 — 09.11.2021 12:00
  • Otavalankatu 9 A, 2. krs, Tampere

Piilotyöpaikat esiin! -koulutus ti 9.11. klo 9-12 Uratehtaalla Otavalankadulla

Koulutuksen tavoitteena on rohkaista työnhakijoita hakemaan piilotyöpaikkoja. Koulutuksessa osallistuja oppii löytämään & lähestymään piilotyöpaikkoja modernein menetelmin. 

Sitran tutkimuksen mukaan piilotyöpaikkoja on jopa 80%. Koronan vaikutuksesta tietyillä aloilla piilotyöpaikkojen määrä on vain kasvanut. Koulutuksessa keskitytään tulosta tuottavaan toimintaan:

  •  Mistä löydät piilotyöpaikkoja ja miten lähestyt mahdollista työnantajaa?
  •  Miten muuttaa kammottavat ”kylmäsoitot” positiivisiksi kokemuksiksi?
  •  Soittokammoisille luvassa on myös uudenlaisia vinkkejä ”kylmäsoittoihin” sosiaalista mediaa ja avointa hakemusta hyödyntäen
  • Hybridityön hyödyntäminen piilotyömarkkinoilla
  • Työnantajan & työnhakijan ””törmäyttämisalustat”

Koulutuksen jälkeen sinulla on hallussasi useita eri keinoja löytää piilotyöpaikka! Voit valita itsellesi sopivimman ja ryhtyä rohkeasti ja itsevarmasti työnhakuun.

Kouluttajana on työelämän ravistelija/uravalmentaja Susan Calonius. Ilmoittauduthan tapahtumaan 2.11. klo 12 mennessä!  Mikäli sivun alalaidan ilmoittautumislomake on avoinna 2.11. jälkeen, on ryhmässä vielä tilaa juuri sinulle, joten hyppää rohkeasti mukaamme!

Tapahtuma on tarkoitettu vain Uratehtaan asiakkaille. Asiakkaana et sitoudu osallistumaan toimintaan tai tapahtumiin, mutta olet oikeutettu palveluihimme. Voita erota milloin vain palvelun piiristämme. Jos et ole jo joukossamme, liity uratehtaalle tästä: https://uratehdas.fi/tyonhakijalle/ilmoittaudu-mukaan-uratehtaalle/

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry