Piilotyöpaikat

Piilotyöpaikat

  • 14.12.2021 00:00 — 14.12.2021 12:00
  • Etätapahtuma

Tiistaina 14.12. klo 9-12 Uratehtaalla aiheena Piilotyöpaikat.

Piilotyö, paljon puhetta, mutta mitä se käytännössä oikein tarkoittaa?

Työnhaun keinovalikoiman monipuolistamisella on kiistaton vaikutus työllistymisen aikajänteeseen. Merkittävä osa työmarkkinasta on muuta kuin Duunitorin, Monsterin, MOL:n ja vastaavien nettiportaalien työpaikkalistauksia.

Tule kuulolle Uratehtaan Piilotyöpaikat –valmennukseen, jossa saat ajattelemisen aihetta sekä työkaluja ja menetelmiä oman työnhaun tehostamiseen ja monipuolistamiseen.

Valmennuksen tuottaa Kosolti Oy, Jouni Latva-Pirilä

Tapahtuma on tarkoitettu vain Uratehtaan asiakkaille. Asiakkaana et sitoudu osallistumaan toimintaan tai tapahtumiin, mutta olet oikeutettu palveluihimme. Voita erota milloin vain palvelun piiristämme.

Ilmoittauduthan pikaiesti, kuitenkin viimeistään 7.12. klo 12:00

Tervetuloa!

Ilmoittaudu

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry