Piilotyöpaikat

Piilotyöpaikat

  • 14.12.2021 09:00 — 14.12.2021 12:00
  • Etätapahtuma

Tiistaina 14.12. klo 9-12 Uratehtaalla aiheena Piilotyöpaikat!

Piilotyö – aiheesta puhutaan paljon, mutta mitä se käytännössä oikein tarkoittaa?

Työnhaun keinovalikoiman monipuolistamisella on kiistaton vaikutus työllistymisen aikajänteeseen. Merkittävä osa työmarkkinasta on muuta kuin Duunitorin, Monsterin, MOL:n ja vastaavien nettiportaalien työpaikkalistauksia. Tule kuulolle Uratehtaan Piilotyöpaikat -valmennukseen, jossa saat ajattelemisen aihetta sekä työkaluja ja menetelmiä oman työnhaun tehostamiseen ja monipuolistamiseen.

Valmennuksen tuottaa Kosolti Oy, Jouni Latva-Pirilä.

Tapahtuma on tarkoitettu vain Uratehtaan asiakkaille. Asiakkaana et sitoudu osallistumaan toimintaan tai tapahtumiin, mutta olet oikeutettu palveluihimme. Voita erota milloin vain palvelun piiristämme. Ilmoittaudu Uratehtaalle tästä.

Ilmoittauduthan pikaisesti tai viimeistään 7.12. klo 12:00. Ilmoittautuminen on kuitenkin auki niin pitkään, kuin alla oleva ilmoittautumislomake on näkyvillä. Tervetuloa!

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry