Piilotyö – missä luuraat?

Piilotyö – missä luuraat?

  • 05.11.2019 13:00 — 05.11.2019 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Koulutuksessa opitaan, miten omaan työnhakuun saa vauhtia piilotyönhaun keinoin! Moderni työnhaku on
isoilta osin piilotyönhakua ja omien verkostojen hyödyntämistä työnhaussa. Koulutuksessa käydään läpi
parhaita kanavia ja keinoja piilopaikkojen löytämiseen.

Koulutuksen teemat:

  • Miksi piilotyönhaku on niin tärkeää?
  • Miten löytää piilotyöpaikkoja?
  • Miten piilotyöpaikkoja lähestytään?
  • Miten aloittaa verkostoituminen?
  • Miten hyödyntää omaa verkostoa piilotyönhaussa?

Koulutus on vuorovaikutteinen, innostava ja kannustava. Koulutus sisältää kouluttajan alustuksia, runsaasti
käytännön vinkkejä piilotyönhakuun ja yhteisiä keskusteluita.

 

Kouluttajana toimii Pilvi Nybom, kokenut uravalmentaja ja Tradenomien ura-ja työhyvinvointipalveluiden vetäjä. Pilvi on toiminut vuosia uravalmentajana, joten mukana on paljon todellisia onnistumistarinoita piilotyönhausta.

 

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon 29.10. klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry