Parempia työnhakukuvia kännykällä

Parempia työnhakukuvia kännykällä

  • 22.01.2019 09:00 — 22.01.2019 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Uupuuko CV:stäsi tai LinkedIn-profiilistasi edustava profiilikuva? Onko kaikki kuvat sinusta rakeisia selfieitä tai hieman heilahtaneita otoksia edelliskesän lomareissulta? Eivätkö otoksesi näytä ihan yhtä kivoilta kuin Instagramissa näkemäsi kuvat?

Tällä kurssilla tutustutaan valokuvauksen perusteisiin ja siihen, miten helpoilla jutuilla valokuvista saa kiinnostavampia ja kauniimpia vaikkapa älypuhelimella. Kurssilla perehdytään ja harjoitellaan tarkemmin sitä, miten ilman ammattikalustoa saat itsellesi edustavan profiilikuvan, joka kelpaa työnhakudokumentteihin. Käymme yhdessä läpi, miten kuvaa kannattaa käsitellä ja miten sen saa erilaisiin palveluihin soveltuvaan muotoon.

Kurssilla opit myös mm. perusasioita sommittelusta, kuvakulmista, valosta ja ihmisten kuvaamisesta, mihin kännykällä kuvaamisessa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota ja miten kuvaa voi käsitellä puhelimella muutenkin kuin valmiilla filttereillä.

Kurssille osallistuakseen ei tarvitse tietää yhtään mitään valokuvaamisesta, mutta kurssi soveltuu erinomaisesti myös valokuvausharrastusta aloitteleville ja muulla kuin kännykällä kuvaaville.

Kurssin vetää kokenut valokuvaaja ja graafikko Jenny Alhonen, joka kuvaa ammatikseen monipuolisesti niin kaupallisia kuvia, maisemia kuin ihmisiäkin. Jenny yhdistää valokuvaamisen myös toiseen rakkaaseen harrastukseensa matkustelemiseen. Jennyn kuvia voit katsella Instagramissa @jennyalhonenphoto tai verkkosivuilta www.jennyalhonen.com.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry