Palvelumuotoilu työnhakijan työkalupakissa

Palvelumuotoilu työnhakijan työkalupakissa

  • 27.08.2019 09:00 — 27.08.2019 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Miksi palvelumuotoilu on pinnalla? Mitä palvelumuotoilu käytännössä on ja miksi siitä puhutaan joka alalla? Mitä on palvelumuotoilun teoria ja prosessit? Miten näitä oppeja voidaan käytännössä työnhaussa hyödyntää ja soveltaa?

Valmennuspäivässä on käytännönläheinen ote palvelumuotoilun käsitteen avaamiseen ja oman työnhaun kehittämiseen. Osallistujille on luvassa sekä teoriaa että käytännön toiminnallisia harjoituksia.

 

Valmentajana toimiva kokenut ja pidetty uravalmentaja ja henkilöstön kouluttaja Kiril Mattila Spring House Oy:stä johdattaa osallistujat palvelumuotoilun maailmaan työnhaun näkökulmasta. Kiril on toiminut valmennus – ja kehitystehtävissä henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 lähtien. Nykypäivänä Kiril valmentaa lähinnä eri yritysten henkilöstöä, esimiehiä ja työyhteisöjä muun muassa myynnin, asiakaspalvelun, palvelumuotoilun ja tiimityöskentelyn sekä johtamisen teemoilla. Hänellä on kuitenkin myös laaja kokemus uravalmennuksesta niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Kirilin valmennukset on toiminnallisia ja innostavia. Tervetuloa mukaan!

 

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon viimeistään 20.8. klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry