Palkkatuki työnhaun työkaluna!

Palkkatuki työnhaun työkaluna!

  • 29.09.2021 12:00 — 29.09.2021 14:00
  • Etätapahtuma

Työllisty palkkatuella! Ota keino käyttöön osana työnhakusuunnitelmaasi!

Informaatio palkkatuesta ke 29.9. klo 12:00. Info kestää 1-2 h ja toteutetaan etänä. Tapahtumassa on mahdollisuus esittää kysymyksiä, joten kannattaa hypätä linjoille!

Tiesitkö, että palkkatuki on ehdoton ässä hihassasi, koska tällä tavalla työllistyessäsi olet normaalissa työsuhteessa, mutta maksat tulevalle työnantajallesi paljon vähemmän! Entä jos myydessäsi osaamistasi yrityksiin voit sanoa olevasi 30-50% halvempi kuin muut hakijat? Joissain tapauksissa voit olla työnantajallesi jopa ilmainen työntekijä.

Mikä on palkkatuki?

Palkkatuki on rahallinen tuki, jolla TE-palvelut korvaa työnantajalle osan työttömän työnhakijan palkkauskustannuksista. Työnantajan on mahdollista saada palkkatukea vain työttömäksi työnhakijaksi ilmoittautuneen henkilön palkkaamiseen.

TE-toimisto voi myöntää palkkatukea palkkauskustannuksiisi, jos

  • se auttaa työllistymistäsi
  • siitä on sovittu työllistymissuunnitelmassasi
  • olet työtön työnhakija
  • työnhakusi on voimassa
  • työnantaja ja työsuhteesi täyttävät palkkatuen myöntämiseen vaadittavat edellytykset
  • TE–toimistolla on käytettävissään tarvittavat määrärahat.

Tapahtuma on tarkoitettu vain Uratehtaan asiakkaille. Asiakkaana et sitoudu osallistumaan toimintaan tai tapahtumiin, mutta olet oikeutettu palveluihimme. Voita erota milloin vain palvelun piiristämme.

Ilmoittauduthan pian, kuitenkin viimeistään 22.9. klo 12:00 tai niin pitkään kuin lomake on näkyvissä:

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry