Paketoi osaamisesi työnantajalle houkuttelevaan muotoon ja onnistu työnhaussa! PERUTTU

Paketoi osaamisesi työnantajalle houkuttelevaan muotoon ja onnistu työnhaussa! PERUTTU

  • 24.10.2019 13:00 — 24.10.2019 16:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

 

Tapahtuma on peruttu.

—————-

 

Koulutuksen sisältö jakaantuu seuraaviin aiheisiin:

  • Räätälöi oma osaamispaketti jokaista työnhakutilannetta varten.
  • Osaamisesi on työnantajalle kiinnostavaa vain jos osaat kertoa, miten käyttäisit sitä juuri tämän työnantajan palveluksessa.
  • Miten osaamisen esittely eroaa erilaisissa työnhakutilanteissa: tuo näitä kulmia esiin hissipuheessa, puhelinkeskustelussa, hakemuksessa, CV:ssä ja haastattelussa. Harjoitellaan ryhmissä!

Koulutus sisältää ennakkotehtävän, joka toimitetaan sähköpostitse.

 

Työpajan toteutuksessa näkyy Kumoukselle ominainen raikas ja puhutteleva lähestymistapa. Aihepiiriä käsitellään runsain käytännön esimerkein ja aktiivisessa vuorovaikutuksessa osallistujien kanssa.

Kouluttajana toimii Anna-Maria ‘Ama’ Leogrande (FM, KK). Ama on Kumous Career Partners Oy:n CEO, toinen perustaja ja työnhakusparraaja. Aman mielestä jokaisella ihmisellä on oikeus toteuttaa itseään tärkeäksi ja merkitykselliseksi kokemassaan työtehtävässä. Ennen Kumouksen yrittäjäksi siirtymistä Ama työskenteli Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksella työllisyyttä edistävissä hankkeissa, joissa kohderyhmänä olivat heikossa työmarkkina-asemassa olevat henkilöt, kuten pitkäaikaistyöttömät. Ama on kysytty puhuja erityisesti osaamisen tunnistamiseen ja työnhakuun liittyvissä kysymyksissä.

 

 

Tapahtuma on aktiivimallikelpoinen.

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä koulutuksen toteutumiseksi tarvitsemme minimimäärän ilmoittautuneita kokoon 1.10. klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

 

 

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry