Ota työhaastattelu haltuun (etänä)

Ota työhaastattelu haltuun (etänä)

  • 07.10.2020 13:00 — 07.10.2020 14:30
  • Etätapahtuma

Saitko kutsun työhaastatteluun? Tai haluatko treenata haastattelukuntosi huippuunsa tulevaisuutta varten? Hienoa – huolellinen valmistautuminen luo perustan haastattelussa onnistumiselle.

Haastattelu on monelle jännittävä tilanne, sillä se on yksi ratkaisevista paikoista työnhaussa ja mahdollisuus napata unelmatyösi. Haastattelussa on monta näytön paikkaa ja tässä webinaarissa saat vinkkejä, miten taklaat haastavia haastattelukysymyksiä, tuot esiin oma ydinosaamisesi ja hoidat haastatteluprosessin alusta loppuun saakka mallikkaasti.

Webinaarissa kuulet muun muassa seuraavista teemoista:

  • tehokas valmistautuminen haastatteluun
  • hyvän vaikutelman tekeminen haastattelussa ja oman osaamisen esiin tuominen
  • haastaviin kysymyksiin vastaaminen

Kouluttajana toimii Tekniikan akateemiset TEK:n uravalmentaja Katja Sulenko. Hän on työskennellyt aiemmin rekrytointien parissa ja haastatellut lukuisia hakijoita.

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ma 6.10. klo 12 mennessä.

 

Tapahtuma toteutetaan etänä. Osallistuaksesi tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

 

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry