Osaamistarjous Workshop

Osaamistarjous Workshop

  • 14.08.2019 12:30 — 14.08.2019 15:30
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Tule harjoittelemaan kuinka voit tehdä osaamisestasi täsmätarjouksen työnantajalle!

Saat samalla uutta näkökulmaa työnhakuun ja oman osaamisen markkinointiin sekä konkreettisen välineen osaamisesi tarjoamiseen.

Osaamistarjousajattelun ydin on, että päätät itse mitä osaamista tai ratkaisua tarjoat yritykselle perinteisen työnhaun sijaan. Osaamistarjouksen teko on hyödyllistä ihan jokaiselle työtä etsivälle, sillä oman osaamisen kiteyttäminen ytimekkäästi ja tarjoaminen kiinnostavasti on taito mitä voi aina kehittää.

 

Pajatyöskentelyssä pääset konkreettisesti harjoittelemaan osaamistarjouksen tekemistä ja hyödyntämään parisparrauksen voimaa.

Workshopin aikana saat tehtyä luonnoksen omasta osaamistarjouksestasi, joka voi olla esim. puolikkaan A4-paperin kokoinen mainos sinusta tai sähköinen dokumentti lähetettäväksi työnhaun yhteydessä sähköpostin liitteenä.

Ota oma kannettava tietokone tms. mukaan, mikäli haluat aloittaa oman osaamistarjouksesi tekemisen sähköisesti. Saatavilla on myös paperiversio, jonka perusteella voit aloittaa osaamistarjouksesi luonnostelun.

 

Osaamistarjous-workshop sisältää ennakkotehtävän:

1. Mieti taho tai tahoja, jonne haluaisit osaamistasi osoittaa.

Taho voi olla avoimen työpaikkailmoituksen julkaissut työnantaja, muu sinua kiinnostava yritys, jolla on käynnissä joitain missä haluat olla mukana, Walk for Jobs -rekrytointitapahtumaan osallistuva rekrytoiva yritys (katso ilmoittautuneiden yritysten lista Walk for Jobs – sivulta https://uratehdas.fi/walkforjobs/) tai jokin muu sinun mielestäsi mielenkiintoinen taho.

2. Pohdi avainosaamisiasi / vahvuuksiasi / mielenkiinnon kohteitasi tarjouksen tekemistä varten.

Halutessasi voit ottaa CV:n ym. omaan osaamiseesi liittyvää materiaalia mukaan.

 

Pajan vetäjinä toimii TreStartin fasilitaattorit Jenni Santanen ja Petteri Valonkallio. Tutustu TreStartiin tästä.

 

Tilaisuus on aktiivimallikelpoinen

Ilmoittauduthan 12.8. klo 12 mennessä. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry