Osaamiskartoitus-koulutus

Osaamiskartoitus-koulutus

  • 22.08.2018 09:00 — 22.08.2018 13:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Osaamiskartoituksessa sanoitetaan osaaminen monesta näkökulmasta. Emme keskity ainoastaan ammatilliseen osaamiseen vaan tarkastelemme osaamista mm. oman persoonan, työyhteisön, koulutuksen, ja yleisten työelämätaitojen näkökulmasta. Apuna kartoituksessa on TaitoRedi -kartoitustyökalu, joten osallistujilla tulee olla oma läppäri tai muu päätelaite mukana, jolla pääsee Internetiin. Kouluttaja ohjaa ja fasilitoi työskentelyä. Osaamiskartoituksen avulla saat sanoitettua työhakemuksia ja saat näkökulmia siihen, mitä kaikkea voit kertoa osaamisestasi esim. työhaastattelussa. TaitoRedin tunnukset ovat voimassa kuukauden ja sinä aikana voit muokata ja työstää kartoitustasi.

Osaamiskartoituksesta saat koosteen omaan käyttöösi. Kooste sisältää kartoituksen osa-alueet: työpersoona, Hollandin ammatinvalintatyypit, yleiset työelämätaidot, luontainen lahjakkuus, ammatillinen osaaminen, koulutuksen kautta hankittu osaaminen, avaintaidot, työyhteisötaidot, itsesäätelytaidot ja harrastusten kautta tuleva osaaminen.

 

Kouluttaja Päivi Ristolainen, Cimson Koulutuspalvelut Oy, HM, KM (ammattikasvatuksen maisteriohjelma), AmO on ollut kehittelemässä TaitoRediä ja muuta materiaalia osaamisen kartoittamiseen.

Ilmoittautuminen viimeistään 15.8. klo 12 mennessä. Huom! Uratehtaan ulkopuolisten maksullisten kouluttajien pitämiin koulutuksiin ja tapahtumiin tarvitsemme minimimäärän osallistuja täyteen viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa, jotta koulutus toteutuu. Ilmoittautumislinkki pysyy auki niin kauan kuin paikkoja on vapaana (silloin kun koulutus toteutuu). Muistathan myös ilmoittaa, jos et pääsekään osallistumaan tapahtumaan.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry