Osaaminen esiin työhaastattelussa

Osaaminen esiin työhaastattelussa

  • 10.11.2021 09:00 — 10.11.2021 12:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9 A, 2. krs Tampere

Koulutuksen tavoitteena on antaa kaikille työnhakijoille uusia ja nykyaikaisia vinkkejä tuloksekkaaseen työnhakuun ja erityisesti työhaastattelussa onnistumiseen. 

Koulutuksessa käydään läpi kattavasti työhaastattelussa  onnistumista ja miten kertoa osaamisestaan vakuuttavasti. Korona-aika lisäsi merkittävästi ”esivideohaastatteluja” esim. Recright alustan välityksellä toteutettuna. Koulutukseen osallistuvat pääsevät tutustumaan myös autenttiseen videohaastattelutilanteeseen.  Koulutuksen tarkempi sisältö:

  • Ennakkotyö ennen haastattelua
  • Vakuuttavan hissipuheen rakenne
  • Miten vakuuttaa rekrytoija osaamisellaan
  • Miten vastata ”epämiellyttäviin kysymyksiin” (aukot cv:ssä jne)
  • Haastattelun jälkihoito
  • Recright videohaastattelualustaan tutustuminen

Kouluttaja  Työelämän ravistelija/uravalmentaja Susan Calonius

Ilmoittauduthan tapahtumaa 3.11. klo 12 mennessä.

Mikäli ilmoittautumislomake on avoinna 3.11. jälkeen, on ryhmässä vielä tilaa juuri sinulle joten hyppää rohkeasti mukaamme!

Tervetuloa!

Tapahtuma on tarkoitettu vain Uratehtaan asiakkaille. Asiakkaana et sitoudu osallistumaan toimintaan tai tapahtumiin, mutta olet oikeutettu palveluihimme. Voita erota milloin vain palvelun piiristämme.

Jos et ole jo joukossamme, liity uratehtaalle tästä: https://uratehdas.fi/tyonhakijalle/ilmoittaudu-mukaan-uratehtaalle/

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry