Opiskelun mahdollisuudet ja hyödyt työttömyyden aikana

Opiskelun mahdollisuudet ja hyödyt työttömyyden aikana

  • 11.02.2020 13:00 — 11.02.2020 15:00
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Osaaminen ja osaamisen päivittäminen on kriittisen tärkeää nykyajan nopeasti muuttuvassa tietoon ja sen käyttämiseen perustuvassa työelämässä. Osaamisen kehittäminen on monesta syystä tärkeää myös työttömänä työnhakijana ollessa. Työttömyys myös tuo työnhakijalle monenlaisia mahdollisuuksia kouluttautua lisää.

Myös työvoimakoulutus voi olla juuri se ratkaiseva väline ja mahdollistaja, jolla saat jalkasi työpaikan ovenväliin ja työllistyt. Tule kuulemaan ajankohtaiset kuulumiset työvoimakoulutuksesta ja omaehtoisen koulutuksen rahoitusmahdollisuuksista.

Keskustelun teemoja esim:

  • miksi hakeutua työvoimakoulutukseen?
  • miten työvoimakoulutuksesta työllistyy tilastojen valossa
  • koulutuksen muodot ja rahoitus
  • miten tehostan työnhakuani
  • työkalut piilotyöpaikkojen hakuun
  • mitkä ovat työllistymisen todelliset esteet

Asioista keskustelemassa ja kysymyksiisi vastaamassa on TE-palveluiden pitkän linjan koulutusosaaja koulutusasiantuntija Jyrki Pietilä.

 

Ilmoittauduthan viimeistään 10.2. klo 12 mennessä. Voit ilmoittautua mukaan ja koulutuksessa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Uratehdas on työllistymisprojekti, joka on tarkoitettu korkeakoulutetuille ja vastaavissa tehtävissä toimineille työttömille työnhakijoille.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry