Opiskelu työllistymisen työkaluna

Opiskelu työllistymisen työkaluna

  • 02.02.2021 13:00 — 02.02.2021 14:00
  • Etätapahtuma

Osaamisen päivittäminen ja kehittäminen on tärkeää myös ”between jobs” -tilanteessa. Työttömällä työnhakijalla on monenlaisia mahdollisuuksia opiskella ja kouluttautua lisää. Koulutus voi olla juuri se ratkaiseva tekijä, jolla saat annettua näytön osaamisestasi, jalan työpaikan oven väliin ja töitä. Esim. keskimäärin 70 % työvoimakoulutuksen käyneistä korkeakoulutetuista työllistyy Pirkanmaalla. Tule kuulolle ja keskustelemaan!

Aiheita ovat mm.:

  • Mikä on minun tavoitteeni ja suunnitelmani; minkälaisiin tehtäviin haluan työllistyä ja missä niitä töitä on?
  • Onko tavoitteeni realistinen ja mihin se pohjautuu?
  • Minkälaisia työkaluja voin käyttää työllistymiseni edistämiseksi?
  • Eri koulutusmuodot ja niiden rahoitus
  • Työvoimakoulutus; idea ja  valintakriteerit

 

Asiantuntijana on Jyrki Pietilä, joka toimii Pirkanmaan TE-toimistossa koulutusasiantuntijana. Hän on työssään perehtynyt erityisesti korkeakoulutetuille asiakkaille suunnattujen työvoimakoulutusten suunnitteluun, koordinointiin ja koulutusvalintaan.

 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 1.2. klo 12. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee olla ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry