Onnistunut työnhakuprosessi – miten maksimoit mahdollisuutesi rekrytoitua?

Onnistunut työnhakuprosessi – miten maksimoit mahdollisuutesi rekrytoitua?

  • 24.02.2021 10:00 — 24.02.2021 14:00
  • Etätapahtuma

Valmennuksen aikana autan sinua ymmärtämään kuinka kokonaisvaltaisesta prosessista työnhaussa oikeasti onkaan kysymys. Kun toteutat työnhakusi suunnitelmallisesti, tavoitteellisesti ja prosessin eri vaiheet huomioiden, nostat työllistymisesi ja unelmiesi toteutumisen todennäköisyyttä merkittävästi. Valmennuksessa käydään läpi onnistuneen työnhakuprosessin vaiheet ja tärkeimmät työnhaussa huomiotavat teemat. Tuon työnhakusi tueksi ajatuksia tuotteistamisen, myynnin ja markkinoinnin maailmasta. Tervetuloa mukaan valmennukseen!

 

Valmentajana on kokenut rekrytoija, Headhunter, Mentek Advisorsin yrittäjä Jani Kallio. Rekrytoinnin ja suorahaun lisäksi Jani on valmentanut uravalmennuspalveluiden kautta lukuisia osaajia uusille urille. Tutustu Janiin LinkedInissä.

 

 

 

 

Valmennuksen aikana pidetään lounastauko.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään to 18.2. klo 12.00. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneet saavat Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry