Onnistuminen soveltuvuusarvioinnissa! – Vinkkejä työnhakijan ja työpaikan väliseen matchiin

Onnistuminen soveltuvuusarvioinnissa! – Vinkkejä työnhakijan ja työpaikan väliseen matchiin

  • 07.09.2021 09:00 — 07.09.2021 12:00
  • Etätapahtuma

Miten valmistautua soveltuvuusarviointiin? Mikä on soveltuvuusarviointien rooli rekrytointiprosessissa? Mitä työnhakijan on hyvä tietää rekrytointiprosessin loppupäästä, kun valintapäätöstä tehdään muutamasta finaalihakijasta? Mitä arviointipäivän tai etäarvioinnin aikana tapahtuu ja miten toimia? Millaisia erilaisia arviointimenetelmiä käytetään ja mitä niistä saadaan irti?

Valmennuksen tavoitteena on työnhaun tukeminen lisäämällä tietoa soveltuvuusarvioinneista. Jaamme kokemuksia sekä saamme vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja lisää itseluottamusta arviointitilanteessa suoriutumiseen. Samalla kannustetaan itsetuntemuksen lisäämiseen pohjaksi omalle työnhaulle. Koulutukseen osallistujille toimitetaan etukäteen sähköiset linkit MPS:n laatimaan motivaatiokyselyyn, jonka henkilökohtaiset tulokset he saavat omaan käyttöönsä. (Huom.  ilmoittautumisen yhteydessä annat Uratehtaalle luvan luovuttaa sähköpostiosoitteesi MPS-yhtiöille motivaatiokyselyn toimittamista varten.)

 

Kouluttaja, MPS-Yhtiöiden Jaana Pihlajamäki (PsM), on työkäyttäytymisen asiantuntija, jonka ydinosaamisiin kuuluvat oikeiden osaajien löytäminen, soveltuvuuden ja potentiaalin arvioiminen, esihenkilöiden ja työyhteisöjen valmentaminen sekä työnhakijoiden tukeminen työnhakutilanteessa. Ennakkokysymyksiä valmennukseen aiheeseen liittyen voi lähettää kouluttajalle osoitteeseen jaana.pihlajamaki@mps.fi.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ti 31.8.

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, toimivan nettiyhteyden, mikrofonin ja mielellään myös kameran. Ilmoittautuneet saavat Zoom-osallistumislinkin sähköpostiinsa lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry