Onnistu video- ja etähaastattelussa!

Onnistu video- ja etähaastattelussa!

  • 25.11.2020 13:00 — 25.11.2020 15:30
  • Etätapahtuma

Vuosi 2020 on tuonut mukanaan video- ja erityisesti uutena käytänteenä etähaastattelut. Erilaisten verkkotyökalujen käyttö läpi koko rekrytointiprosessin on uusi normi ja haastatteluihin voidaan yhdistää esimerkiksi kotona tehtäviä soveltuvuusarviointitehtäviä. Teknologia mahdollistaa kaiken tämän – oletko sinä valmis?

Valmennuksessa tuomme esille ja harjoittelemme tyypillisiä haastattelukysymyksiä ja käymme läpi tilanteita, joita video- ja etähaastatteluissa saattaa tulla vastaan. Opit, mitä sinun kannattaa huomioida, kun saat kutsun ja valmistaudut tai video- tai etähaastatteluun.

Koulutuksessa käymme läpi:

  • Osallistujien kokemuksia video- ja etähaastatteluista
  • Mitä erityisesti kannattaa huomioida video- ja etähaastattelussa
  • Tyypillisiä haastattelukysymyksiä ja esimerkkejä omista kysymyksistä haastattelijoille – harjoittelua
  • Vinkkejä siihen, miten varmistat jatkoon pääsyn rekrytointiprosessissa

 

Kouluttajana toimii Suomen Ekonomien uravalmentaja Nina Juhava. Hänellä on pitkä kokemus rekrytoinnin ja uravalmennuksen parissa. Nina on toiminut yli seitsemän vuotta Suomen Ekonomien uravalmentajana ja hän käy myös säännöllisesti valmentamassa Uratehtaalla. Voit tutustua tästä tarkemmin Ninan taustaan.

 

 

 

 

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään ke 18.11. klo 12.00. Voit ilmoittautua mukaan ja tapahtumassa on vielä tilaa silloin, kun ilmoittautumislomake on alla näkyvissä.

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry