Onnistu video- ja etähaastattelussa!

Onnistu video- ja etähaastattelussa!

  • 21.09.2021 09:00 — 21.09.2021 11:30
  • Etätapahtuma

Onnistu video- ja etähaastattelussa!

Verkkokoulutus ti 21.09.2021 klo 09.00-11.30

Korona-aika toi mukanaan video- ja erityisesti uutena käytänteenä etähaastattelut. Erilaisten verkkotyökalujen käyttö läpi koko rekrytointiprosessin on uusi normi ja haastatteluihin voidaan yhdistää esimerkiksi kotona tehtäviä soveltuvuusarviointitehtäviä. Teknologia mahdollistaa kaiken tämän, oletko sinä valmis?

Valmennuksessa tuomme esille ja harjoittelemme tyypillisiä haastattelukysymyksiä ja käymme läpi tilanteita, joita video- ja etähaastatteluissa saattaa tulla vastaan. Opit, mitä sinun kannattaa huomioida, kun saat kutsun ja valmistaudut tai video- tai etähaastatteluun.

 

Koulutuksessa käymme läpi:

  • Osallistujien kokemuksia video- ja etähaastatteluista
  • Mitä erityisesti kannattaa huomioida video- ja etähaastattelussa?
  • Tyypillisiä haastattelukysymyksiä ja esimerkkejä omista kysymyksistä haastattelijoille – harjoittelua
  • Vinkkejä siihen, miten varmistat jatkoon pääsyn rekrytointiprosessissa

 

Kouluttajana toimii Suomen Ekonomien uravalmentaja Nina Juhava. Hänellä on pitkä kokemus rekrytoinnin ja uravalmennuksen parissa. Nina on toiminut kahdeksan vuotta Suomen Ekonomien uravalmentajana ja hän valmentaa säännöllisesti myös Uratehtaalla. Voit tutustua tästä tarkemmin Ninan taustaan.

Muistathan ilmoittautua ajoissa, viimeistään su 19.9.

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry