Onnistu työhaastattelussa MPS:n Jarkko Sipiläisen johdattamana!

Onnistu työhaastattelussa MPS:n Jarkko Sipiläisen johdattamana!

  • 17.08.2021 09:00 — 17.08.2021 12:00
  • Etätapahtuma

Onnistu työhaastattelussa! Verkkotapahtuma!

17.8. tiistaina klo 9-12. Ilmoittaudu pikaisesti mukaan!

Korkeasti koulutettujen tehtävät avautuvat usein kvartaaleittain ja syksy onkin vuoden kiivain aika rekrytoinneissa. Nyt on aika siis tarttua toimeen ja teroittaa työnhaku terävimmilleen ja erottautua joukosta taidoilla joita tarjoamme nyt  MPS:N Jarkko Sipilän myötä Uratehtaalla!

Mikä on työhaastattelun rooli koko rekrytointiprosessia ajatellen? Miten korkeakoulutettujen työnhakijoiden on hyvä valmistautua työhaastatteluun jo hakemusta kirjoittaessa sekä lähempänä itse haastattelua? Millaiset asiat edesauttavat työhaastatteluun pääsemistä sekä itse haastattelutilanteessa menestymistä? Millaisia erilaisia haastattelumenetelmiä käytetään ja mitä niistä saadaan irti? Millainen on työhaastattelun perusrakenne ja millaisiin kysymyksiin hakija törmää useimmiten työhaastattelun aikana?

Valmennuksen tavoitteena on työnhaun tukeminen lisäämällä tietoa työhaastattelusta ja oman osaamisen esille tuomisesta haastattelutilanteessa. Tärkeänä elementtinä valmennuksessa ovat käytännön kokemukset työhaastattelutilanteista, niin ammattihaastattelijalta kuin valmennukseen osallistuvien kokemukset omista työhaastatteluista.

Kouluttajana toimii Jarkko Sipiläinen, MPS-Yhtiöt.  Jarkko on kauppatieteiden maisteri ja kokenut Pirkanmaan rekrytointien asiantuntija, jonka ydinosaamisiin kuuluvat oikeiden osaajien löytäminen, työhaastatteluprosessien läpivienti, esimiesten ja työyhteisöjen valmentaminen sekä työnhakijoiden tukeminen työnhakutilanteessa.

Tapahtuma toteutetaan etänä. Osallistuaksesi tarvitset käyttöösi päätelaitteen, kameran, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneille laitamme Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittauduthan ajoissa, viimeistään 10.8. klo 12:00.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan. Jollet ole sitä jo tehnyt, ilmoittaudu kotisivuillamme: Ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle. Kun olet ilmoittautunut mukaan Uratehtaan toimintaan, palvelumme ovat käytettävissäsi ja voit esim. ilmoittautua sinulle sopiviin tapahtumiin.

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry