Oman uraunelman hiljaiset signaalit näkyviksi

Oman uraunelman hiljaiset signaalit näkyviksi

  • 13.11.2018 11:00 — 13.11.2018 12:30
  • Uratehdas, Otavalankatu 9A, Tampere

Nyt ”between jobs” -tilanteessa oletko joskus miettinyt, että mitä oikeastaan haluaisitkaan seuraavaksi tehdä? Onko se mistä ja millaisia töitä haet oikeasti unelmiesi ja tavoitteidesi mukaista?

Tule workshoppiin tekemään työhön ja uraan liittyvien haaveittesi hiljaisia signaaleja näkyviksi. Löydät niitä onnistumiskokemuksista ja monesta muusta asiasta, johon et arjessa aina ehdi kiinnittämään huomiota.

Tässä työpajassa työskentelet pääosin itse, ja voit jakaa toisille omia ajatuksiasi sen verran kuin haluat. Kesto noin 1,5 tuntia.

 

Kouluttajana toimii Satu Myller, Uravalmentaja / Career Coach, TEK

 

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

TEK - Tekniikan akateemiset Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Myynnit & Markkinoinnin Ammattilaiset Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry