Oman osaamisen tunnistaminen – Mitä oikeastaan osaan ja miten sanoitan sen työnhaussa

Oman osaamisen tunnistaminen – Mitä oikeastaan osaan ja miten sanoitan sen työnhaussa

  • 19.10.2021 09:00 — 19.10.2021 12:00
  • Etätapahtuma

Oman osaamisen tunnistaminen – Mitä oikeastaan osaan ja miten sanoitan sen työnhaussa

19.10.2021 klo 9.00-12.00

Kouluttajana toimii uravalmentaja Terhi Saarikoski. Hän on työskennellyt vuosia alanvaihtajien, työnhakijoiden ja hankalassa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden kanssa. Erikoisosaamisenaan uutta ammatillista suuntaa etsivät henkilöt, jotka tarvitsevat tukea uuden urapolun rakentamiseen ja olemassa olevan osaamisen tunnistamiseen ja hyödyntämiseen, mutta myös uusien, rohkeidenkin ratkaisujen tekemiseen kohti omannäköistä työelämää.

Osaamisen tunnistamisesta puhutaan nykyisin paljon. Työnhakutilanteissa on tärkeää sanoittaa mitä osaa. Pelkkä työhistorian ja tehtävänimikkeiden listaaminen ei enää riitä, vaan entistä enemmän keskitytään titteleiden takana olevaan osaamiseen. Myös siihen, miten haluaa osaamistaan tulevassa työssään kehittää. Kuitenkin oman osaamisen tunnistaminen, ymmärtäminen ja sanoittaminen ei olekaan aina ihan helppoa. Omalle osaamiselleen sokeutuu, ja välillä tulee tunne, että osaanko oikeastaan yhtään mitään.

 

 

Koulutuspäivässä käydään läpi avaimet oman osaamisen tunnistamiseen:

  • Mistä osaaminen koostuu?
  • Miten kartoittaa oma osaaminen?
  • Osaamisen sanoittaminen työnhaussa
  • Miten hyödyntää olemassa olevaa osaamista

Koulutuspäivä koostuu luennosta, pohdintatehtävistä sekä avoimesta keskustelusta. Kouluttajana Terhi on maanläheinen, rento ja pyrkii aina käymään asiat läpi selkeästi ja käytännönläheisesti, esimerkkejä unohtamatta!

www.tahtonainen.fi

Huom!

Tapahtuma on tarkoitettu vain Uratehtaan asiakkaille. Asiakkaana et sitoudu osallistumaan toimintaan tai tapahtumiin, mutta olet oikeutettu palveluihimme. Voita erota milloin vain palvelun piiristämme.

Jos et ole jo joukossamme, liity uratehtaalle tästä:

https://uratehdas.fi/tyonhakijalle/ilmoittaudu-mukaan-uratehtaalle/ ilmoittautumisestasi.

Ilmoittauduthan ajoissa, viimeistään 12.10. klo 12:00

Mikäli ilmoittautumislomake on auki 12.10 jälkeen, on ryhmässä vielä tilaa, joten hyppää mukaan!

Ilmoittaudu

Kerro tapahtumasta muillekin

Tilaa uutiskirje

Uutiskirje Uratehtaan yhteistyökumppaneille ja toiminnastamme kiinnostuneille. Uutiskirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa.


Uutiskirjearkisto

Ilmoittaudu mukaan

Työnhakija, ilmoittaudu mukaan Uratehtaalle! Haluatko apua ja tehoa työnhakuun? Kaipaatko tietoa miten onnistua työhaastattelussa? Mietitkö miten markkinoida omaa osaamistasi? Haluatko verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien oman alansa ammattilaisten kanssa? Uratehtaan toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista ja maksutonta. Voit itse valita kuinka paljon ja mihin osallistut. Tervetuloa mukaan Uratehtaalle!

Ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä

Insinööriliitto Tampereen Insinöörit ekonomit-ekonomer Tradenomit Loimu Akavan Erityisalat Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry